Offspring

To sammenhengende former - der den minste er beskyttet av den største - Offspring-kolleksjonen fra Georg Jensen forteller en tydelig historie om den ubrytelige kraften i kjærlighet og gjensidig avhengighet.

Velg din kombinasjon

Lotus ørepynt fra Ole Lynggaard Copenhagen kommer med 15 forskjellige edelsten og kan personliggjøres ved et utvalg ulike vedheng som kan henges på. Bruk de som par eller følg Charlotte Lynggaard sin asymetriske boho styling.

Nude Alphabet fra BJØRG

Si hei til en ny type alfabet. "The Nude Alphabet" er en serie av anheng laget i forgylt sølv med en matt overflate som gir en eksklusiv finish.

Hvert anheng er en utformet abstraksjon av menneskekroppen, som danner en bokstav i alfabetet. Bruk dine egene initialer, skriv navnet på noen du har kjær eller lag din egen kombinasjon av bokstaver og figurer. Anhengene kommer i to størrelser og kan kombineres eller brukes separat.

Anatomisk hjerte nyhet fra BJØRG

Det lille anatomiske hjerte smykket og armbåndet er nå mulig å få i helt forgylt.

The next big thing is TINY

Den nye Lotus 0 fra Ole Lynggaard Copenhagen er kommet.

Ringene er fin alene eller i kombinasjon med andre ringer.

Make a wish upon a star

Shooting Star kolleksjonen fra Ole Lynggaard Copenhagen er smykker med delikate små stjerner i gull og funklende diamanter.

Nature ringer fra Ole Lynggaard Copenhagen

Naturens skjønnhet var inpirasjonen til Charlotte Lynggaard da hun designet Nature kolleksjonen. Små kvist som forgreiner seg og omkranser fingeren.

Torun armring fra Georg Jensen

En elegant armring som ikke er laget for skjønnhet alene, men der både form og funksjon er nøye overveid.

Åpningstider

Mandag - Fredag10-17
Lørdag10-15
-
Ta kontakt på tlf eller mail om du vil komme i kontakt med oss utenom de oppsatte åpningstidene.

Kontakt